Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Architectuur in Amsterdam

Amsterdam is een architectuurstad bij uitstek. Vol prachtige historische grachtenpanden en iconen van moderne en hedendaagse architectuur. Ga met ons mee op pad en laat u verrassen!

  • Ontdek de bruisende moderne architectuur in Amsterdam tijdens onze wandel-, fiets-, en vaartours!

Heel wat stukken van Amsterdam hebben de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan. Er zijn nieuwe spannende gebieden gecreëerd; levendige Amsterdamse stadsbuurten met spectaculaire nieuwe architectuur, industrieel erfgoed, cultuur en bedrijvigheid.

Voor een verrassend en gezellig uitje in Amsterdam zijn onze architectuurtours dan ook heel geschikt voor vele doelgroepen. Leuk voor bijvoorbeeld vriendengroepen en inspirerend voor professionals zoals architectenbureaus, woningbouwverenigingen en studenten.

Afhankelijk van het gebied dat u wilt bekijken kunt u kiezen of u wilt wandelen, fietsen of varen. Local Experts organiseert al ruim 15 jaar architectuurrondleidingen voor besloten groepen. De tarieven verschillen en zijn afhankelijk van het soort programma en of u kiest voor een rondleiding, fietsexcursie of boottocht.

M.i.v. 1 januari 2020 heft gemeente Amsterdam een vermakelijkheidsbelasting van €1,50 p.p. op rondleidingen, fietstochten en vaartochten. De genoemde tarieven zijn exclusief deze belasting.