Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Sloepvaart met drankjes

Wil je in de lente of zomer met een groep vanaf 10 personen prive varen onder het genot van een hapje en een drankje? Ga dan eens varen met een sloep, precies zoals de Amsterdammers doen!

★★★★★
Sloepvaart met drankjes

Je vaart met een eenvoudige open boot die bij regen overdekt kan worden. Er is (meestal) geen toilet aan boord, en je vaart natuurlijk in de open lucht. Het grote voordeel is dat je op deze manier, ook met een klein groepje privé kunt varen tegen een zacht prijsje. Perfect voor informele familie-uitjes, vriendenclubjes en vrijgezellenfeesten!

Op zaterdagen werken we met een vaste vertrek- en eindlocatie in het centrum van Amsterdam. Op andere dagen bepalen we een vertrekplek in overleg: voor sommige vertreklocaties gelden extra voorvaarkosten.

Hieronder vind je het tarief voor een sloepvaart van 1,5 uur met onbeperkt drankjes van de Hollandse bar.

Details

Tarief 42,00 + 9% btw per persoon
Groepsgrootte Minimale groepsprijs t/m 10 personen € 420,00 + 9% btw . Max ong. 30 personen per grote sloep. Inclusief: 1,5 uur prive varen, schipper, toeristenbelasting, nootjes & onbeperkt frisdrank, Prosecco & bier
Talen NL, ENG
Vertrekplaats In overleg
Vertrektijd Gewenste vertrektijd zelf aan te geven!
Tijdsduur 1,5 uur
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen