Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Scholierentour Amsterdam!

In samenspraak met vele groepen jongeren hebben we voor (internationale) scholieren en jonge studenten een leuke en afwisselende tour ontwikkeld door de bruisende historische binnenstad van Amsterdam. Tijdens deze rondleiding combineren we geschiedenis en actualiteiten van Amsterdam met thema's die interessant zijn voor een jong publiek .

★★★★★
Scholierentour Amsterdam!

De excursie speelt zich af in het oude middeleeuwse hart van de stad. We brengen een bezoek aan het bijzondere Begijnhof en in de Schuttersgalerij van het Amsterdam Museum gaan we kijken uit hoeveel nationaliteiten onze groep bestaat. Amsterdam kent 180 nationaliteiten! Uit welke landen kwamen jouw voorouders?

Jullie horen tijdens de rondleiding natuurlijk alles over typisch Amsterdamse fenomenen zoals de woonboten en talloze kleine bootjes in de grachten, de honderdduizenden fietsen, de zwarte en scheefgezakte huizen, de waterhuishouding, het drugsbeleid, de ontstaansgeschiedenis van de stad enz. Aan het eind van de excursie geven we met alle plezier tips over waar je betaalbaar uit eten kunt, waar je leuk kunt winkelen enz.

De rondleidingen worden op een losse manier gepresenteerd en komen tot stand in samenspel met de groep.

Er is een kortingstarief voor grote groepen en jullie kunnen aansluitend een rondvaart door de grachten reserveren tegen een gereduceerd tarief. Wij zijn geen cultuurkaart acceptant.

Details

Tarief 9,50 p.p.+21%btw.
Groepsgrootte Tarieven zijn gebaseerd op tenminste 15 deelnemers. Maximale leeftijd 21 jaar
Talen Nederlands, Engels, Duits. Op aanvraag beschikbaar : Frans en Italiaans. 1 taal per gids
Vertrekplaats Ingang Amsterdam Visitor Centre, Stationsplein 10
Vertrektijd We gaan uit van uw gewenste aanvangstijd!
Tijdsduur 1,5 uur
Bijzonderheden In combinatie met deze rondleiding kunt u via Local Experts tegen kortingstarief een rondvaart boeken. Wilt u gratis plattegronden voor uw groep? Laat het ons weten!
De gidsen waren top!
★★★★★
Graag wil ik jullie persoonlijk bedanken voor jullie geduld en supergoede begeleiding bij onze ontdekking van A'dam. De gidsen waren top! Vooral nonke Roel heeft veel harten veroverd ;-) Nogmaals onze excuses voor onze laattijdige verschijning op de plek van afspraak, maar helaas lag dat aan het transport. We wensen jullie veel plezier met de komende rondleidingen en jullie zijn alvast een extra reden om voor A'dam te kiezen. Met vriendelijke groeten,T. Gandoul