Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

restaurantsuggesties

In het ongeveer 180 nationaliteiten tellende Amsterdam kunt u eten uit de keukens van 1001 nacht. Zoekt u een leuk restaurant in Amsterdam voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje, teamuitstapje of vriendenuitje? Local Experts doet u graag een paar suggesties!

★★★★★
restaurantsuggesties

Zo divers als het Amsterdamse culinaire landschap is, zo wisselend is het ook: restaurants komen en gaan en ook de kwaliteit kan wisselen. We geven u plezier tips, maar houdt u er rekening mee dat het voor ons helaas niet mogelijk is om steeds up to date te zijn (ook al bestaat ons team uit smulpapen, we kunnen niet iedere avond uit eten;-).

Op de website www.thefork.nl kunt u altijd reacties lezen van recente bezoekers en kunt u meer inspiratie opdoen.

 

Hier vindt u een lijst met suggesties

 

Details

Prijs -
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)