Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Parels van Amsterdam - varen & wandelen

Zoek je een exclusief wandel- en vaararrangement ter introductie op Amsterdam? Tijdens 'Parels van Amsterdam' ontdek je de mooiste stukjes van het oude centrum en de beroemde 17e-eeuwse grachtengordel. Inclusief vaartocht met een deftig salonbootje en ontvangst aan boord met een historisch Amsterdams likeurtje!

★★★★★
Parels van Amsterdam - varen & wandelen

Je ontmoet jullie gids in het hart van de stad op het Spui. Na een korte kennismaking en introductie brengen jullie (tijdens openingstijden) een bezoek aan het mooie en tikje verborgen Begijnhofje. Hierna verkennen jullie de schilderachtige omgeving van het Binnengasthuisterrein en de Amstel. Natuurlijk gaat jullie gids uitgebreid in op de geschiedenis en actualiteiten van Amsterdam.

Na de wandelexcursie ga je aan boord van een chique historisch salonbootje voor een privé vaartocht van (ruim) een uur door de beroemde Amsterdamse grachten. Varen over de grachten van Amsterdam is genieten van de mooiste uitkijkjes en een van de meest geliefde manieren om de stad te ervaren. Natuurlijk wordt ook tijdens de vaartocht uitgebreid verteld over alle bijzonderheden waar jullie langs varen. We verwelkomen je aan boord met een authentiek Amsterdams likeurtje zoals Hemel op Aarde, Hansje in de Kelder, Bruidstranen of Pruimpje prik in.

Details

Tarief €455,- plus btw p.p., vanaf 10 personen. Alleen privé groepen.
Groepsgrootte Ben je met minder dan 10 personen? Dan geldt de minimale groepsprijs van €455,- + btw.
Talen Nederlands, Engels, Duits, 1 taal per groep.
Vertrekplaats Het Spui nr. 14-16
Vertrektijd Aanvangstijden naar wens (bij aanvangstijden na 17.00 uur moeten wij extra boothuur in rekening brengen).
Tijdsduur 2.15 uur
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen