Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Rondvaart met een historisch schip

Als u bijzonder wilt varen met een grotere groep, denk dan eens aan een klassiek schip. Vaak zijn deze schepen gezellig met hout ingericht en kunt u er heerlijk buiten zitten. U kunt tijdens de vaart lunchen, dineren, borrelen of zelfs ‘voor Pampus gaan’.

★★★★★
Rondvaart met een historisch schip

Varen met (grote) historische schepen is een goede optie voor groepen vanaf 20 personen. Een historisch schip boekt u als u een gezellige, informele entourage zoekt en niet al te budget gebonden bent. Er is een ruime bar aan boord en er zijn diverse cateringmogelijkheden.

Details

Prijs Prijs op aanvraag
Tarief Op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid
Groepsgrootte Tot max ongeveer 50 personen per schip
Catering Vele catering mogelijkheden op aanvraag.
Talen Nederlands, Engels, Duits en Frans
Vertrekplaats Waar u maar wenst in Amsterdam. Houdt rekening met extra voor- en terugvaarkosten.
Vertrektijd Alle dagen van de week, aanvangstijden in overleg.
Tijdsduur Minimaal 2 uur
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen