Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Dinnercruise

Combineer een romantische rondvaart door de verlichte grachten van de stad met een luxe meer-gangen diner. Deze 2 of 2,5 uur uur durende vaartocht voert langs prachtige stukjes Amsterdam. Terwijl u geniet van schitterende uitkijkjes wordt aan boord een heerlijk diner geserveerd. Voor besloten groepen vanaf 30 personen.

★★★★★
Dinnercruise

Er zijn verschillende vaartochten met diner mogelijk. U kunt bijvoorbeeld bij de dinnercruise 'Amsterdam Dinner' kiezen uit verschillende voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en desserts. Uit de keuzemogelijkheden stelt u zelf vooraf het menu samen.

 
Voorbeeldmenu Amsterdam Dinner:

  • Voorgerecht
  • Salade van geroosterde pompoen, ruccola en gerookte rib-eye met een dressing van balsamico azijn.
  • Tussengerecht
  • Groene aspergesoep met Hollandse garnalen
  • Hoofdgerecht
  • Gesauteerde kalfsmedaillon met aardappel, venkel , HollaNdse ratatouille en kalfsjus
  • Dessert
  • Een trio van vers fruit met een fondue van Fair Trade chocolade
  • Koffie, thee & verse munt thee

Deze dinnercruise duurt 2,5 uur. De arrangementsprijs is inclusief alle dranken van de Hollandse bar, zoals frisdrank, bier en wijn. De minimale groepsgrootte is 30 personen. U heeft een privé-boot en kunt u uw gewenste aanvangstijd aangeven en binnen de grachtengordel uw gewenste start- en eindlocatie. Begeleiding naar de vertreksteiger door een Local Experts host of gids is inbegrepen. Gidsservice tijdens de vaart is niet inbegrepen, maar u kunt gidsservice bij reserveren. Bel of email ons voor een uitgebreid overzicht van de menumogelijkheden!

Details

Tarief € 80,00 p.p, excl. 9% btw, incl. vaartocht, diner en dranken.
Groepsgrootte Vanaf 30 personen
Talen Gidsservice is mogelijk in Nederlands, Engels, Duits en Frans.
Vertrekplaats In overleg
Vertrektijd Alle dagen van de week, aanvangstijden in overleg.
Tijdsduur 2,5 uur
Bijzonderheden Wilt u met een kleinere groep een privé vaartocht met diner maken? Dat kan natuurlijk ook! Email ons en we sturen u een op maat gemaakt voorstel.
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen