Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Dinerarrangementen

Een mooie rondleiding door de Jordaan of Oud Amsterdam combineert u met een diner in een gezellig Amsterdams eetcafé, waar een tafel voor uw gezelschap is gereserveerd. Uiteraard begeleidt uw gids u aansluitend op de wandeling naar uw dinerlocatie.

★★★★★
Dinerarrangementen

Voor gezelschappen vanaf 15 personen hebben wij speciale arrangementen waarbij u tegen een zeer voordelig tarief een wandelexcursie kunt combineren met een diner. Afhankelijk van uw keuze van wandelrondleiding en diner zijn er arrangementen in verschillende prijsklassen. De arrangementen hebben gemeenschappelijk dat u altijd dineert in een gezellig Amsterdams eetcafé. Op de avond zelf kunt u kiezen uit de twee voor- en hoofdgerechten binnen het gekozen menu:

Dinerarrangement 'De Jordaan', voorbeeldmenu '2e Egelantiers':

  • Salade warme geitekaas of salade gerookte kip of soep van de dag
  • oOo
  • 3 stuks gegrilde sliptong of Hollandse kogelbiefstuk of Vegetarisch gerecht van de chef geserveerd met friet en salade
  • oOo
  • Dame Blanche of Cheesecake

Het tarief voor dit dinerarrangement bedraagt €44,50 per persoon. Dit is exclusief btw en inclusief een wandelexcursie door de Jordaan, bovenstaand diner en organisatiekosten. Afhankelijk van uw dinerkeuze zijn er arrangementen in verschillende prijsklassen. Email of bel ons gerust voor informatie over andere dinerarrangementen.(Tarieven vanaf 39,50 pp)

Details

Tarief Vanaf €44,50 pp, exclusief 21% btw, exclusief drankjes tijdens het diner
Groepsgrootte vanaf 15 personen
Talen gidsen Nederlands, Engels, Duits, Frans
Vertrekplaats diverse locaties, afhankelijk van de excursiesoort
Vertrektijd in overleg
Tijdsduur 4 tot 4,5 uur
Bijzonderheden drankjes tijdens het diner zijn niet inbegrepen in de programmaprijs
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)