Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Borrelvaart vanaf 30 personen

Wilt u varend genieten van Amsterdam met een gezellige borrel aan boord? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens deze 1,5 uur durende vaart bepaalt u zelf de route. Gidsservice in Nederlands, Engels, Duits of Frans is inbegrepen!

★★★★★
Borrelvaart vanaf 30 personen

Er zijn tijdens de vaartocht verschillende borrels mogelijk: De ‘Happy Hour’ met notenmix en kaaszoutjes en drankjes van de Hollandse bar (bier, fris, wijn): €40,00 per persoon exclusief 9%btw, vanaf 30 personen.

Dit anderhalf uur durende vaararrangement is inclusief de hierboven beschreven borrel, gezellige boot, schipper, bediening en organisatiekosten. We vertrekken en eindigen in de omgeving van CS Amsterdam. Andere vertrek-, en eindlocaties en uitgebreidere borrels zijn mogelijk tegen meerprijs. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Inclusief gidsservice!

Details

Tarief Vanaf €40,00 per persoon exclusief 9% btw, vanaf 30 personen
Groepsgrootte Vanaf 30 personen
Vertrekplaats Omgeving Centraal Station Amsterdam
Vertrektijd Alle dagen van de week, aanvangstijden in overleg.
Tijdsduur 1,5 uur af en aan omgeving CS Amsterdam
Bijzonderheden Wilt u met een kleiner groepje privé varen? Dat kan natuurlijk ook! Mail ons uw groepsgrootte en uw gewenste starttijd en we sturen u een vrijblijvende offerte op maat!
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen