Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Rondvaart met broodjeslunch

Combineer een vaartocht met een heerlijke lunch aan boord. We varen met een luxe overdekte rondvaartboot. Er zijn tijdens de vaartocht verschillende lunches mogelijk.

★★★★★
Rondvaart met broodjeslunch

Tijdens de broodjes-lunch vaart worden er verschillende heerlijke 'petit pains' geserveerd, zoals:

  • petits pains
  • Mexicaanse wrap met kip, groenten, cheddar
  • Italiaanse wrap met mozarella, tomaat, pesto, pijnboompitjes
  • BLT focaccia sandwich met pommodorie spread, brie en pijnboompitjes
  • Boerenboterham met zalm - komkommer, rucola en mierikswortelspread
  • Boerenboterham met ricottakaas en komkommer
  • De lunch is inclusief koffie, thee, muntthee, melk en mineraalwater.

Dit 1 uur durende vaararrangement is inclusief de hierboven beschreven lunch, gezellig ingedekte rondvaartboot, schipper en bediening. We vertrekken en eindigen in de omgeving van CS Amsterdam of u kunt zonder meerkosten binnen de grachtengordel uw gewenste start- en eindlocatie aangeven. Begeleiding naar de vertreksteiger door een Local Experts host is inbegrepen. Gidsservice tijdens de rondvaart kunt u bijboeken. Er zijn ook uitgebreidere lunches mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden!

Details

Prijs beschrijving €37,50 pp excl. 6% btw, uitgaande van minimaal 20 deelnemers
Groeps grootte Het tarief is gebaseerd op tenminste 20 personen
Catering Er zijn ook uitgebreidere (tevens warme) lunches en buffetten mogelijk
Talen Gidsservice aan boord: 150,- excl. btw per vaart, per schip
Vertrekplaats In overleg
Vertrektijd Alle dagen van de week, aanvangstijden naar wens
Tijdsduur 1 uur
Bijzonderheden Er zijn verschillende lunchcruises mogelijk in diverse prijsklassen (duur 1 tot 2 uur). Vraag naar onze informatie folder!
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen