Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Bierproeven

Vroeger wemelde het langs de mooie Brouwersgracht van kleine bierbrouwerijen, die in de loop der eeuwen verloren zijn gegaan. Sinds een aantal jaren zijn 'speciaal- bieren' weer helemaal hip en zijn er weer leuke plekken waar u kunt genieten van liefdevol gebrouwen echt Amsterdamse bieren.

★★★★★
Bierproeven

Er zijn verschillende soorten proeverijen. Een klassieke proeverij van Nederlandse bieren is bijvoorbeeld een verrassend alternatief voor een traditionele wijnproeverij. In een gezellige entourage proeft u de bieren uit kleine glaasjes en u krijgt uitgebreid uitleg. Mail ons voor meer informatie!

 

Details

Tarief vanaf €17,50 p.p. exclusief 21% btw, minimaal 10 personen
Groepsgrootte Minimaal 10 personen
Vertrekplaats Op aanvraag, in overleg
Vertrektijd Op aanvraag , in overleg
Tijdsduur ongeveer een uur
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)