Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Arrangement Walk & Sail

Plan je een dagje uit in Amsterdam voor een groep van 30 personen of meer? Kijk dan eens naar ons aantrekkelijk geprijsde Amsterdam Walk & Sail arrangement. Zo combineer je een stadswandeling met een privé rondvaart in Amsterdam, vanzelfsprekend met een professionele en enthousiaste local expert als gids. Ideaal voor bijvoorbeeld een personeelsuitje in Amsterdam!

★★★★★
Arrangement Walk & Sail

Tijdens de wandeling geven we (buitenlandse) bezoekers van de stad een uitstekende eerste kennismaking. Zo gaan we bijvoorbeeld in op de ontstaansgeschiedenis van Amsterdam maar ook op de nieuwste ontwikkelingen in de stad. We vertellen onder meer over de aanleg van de grachtengordel, de waterhuishouding, de woningsituatie, kleine bootjes en woonboten, gevels, hijsbalken en scheve huizen, de massa's fietsen en de coffeeshops, kortom, over al die dingen die direct opvallen als je Amsterdam (voor het eerst) bezoekt. 

Na de wandelexcursie ga je aan boord van een luxe overdekte rondvaartboot voor een 1,5 uur durende privé vaart door de beroemde Amsterdamse grachten. Natuurlijk krijg je ook tijdens de vaartocht uitgebreide info over de grachten, de waterhuishouding, de woonboten en vele Amsterdamse highlights zoals het VOC schip, de Westerkerk, het Anne Frank huis, het Nationale Opera & Ballet theater, de Magere Brug etc.

Tijdens de rondvaart worden er drankjes geserveerd van de Hollandse bar (wijn, bier en fris) en staan er nootjes op tafel. Wil je meer keuze aan snacks? Geen probleem, we sturen met alle plezier een uitgebreide lijst met snacks waaruit je kunt kiezen.

Details

Tarief 54,50 + btw per persoon
Groepsgrootte vanaf 30 personen (alleen privé groepen)
Catering inclusief wijn, bier, fris en nootjes
Talen Nederlands, Duits, Engels
Tijdsduur 3 uur
Bijzonderheden Miv 2024 geldt voor vaartochten een toeslag van €2,50 vermakelijkhedenretributie per persoon. Verder kunnen er bijkomende kosten zijn afhankelijk van de gewenste vertrek/eindlocatie. We sturen daarom altijd een vrijblijvende offerte op maat.
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen