Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Dagarrangement Amsterdam Around

Het dagprogramma Amsterdam Around hebben we met zorg opgebouwd zodat u, bijvoorbeeld tijdens een personeelsuitje, optimaal kunt genieten van uw dagje Amsterdam. Wandelend verkent u de leuke kleine hoekjes van de stad en varend komt u langs alle belangrijke high lights. Inclusief broodjeslunch. Vanaf 25 Personen

★★★★★
Dagarrangement Amsterdam Around

11.00 – 12.30 uur: Broodjeslunch We beginnen met een broodjeslunch in een gezellig, typisch Amsterdams grand café of een ambachtelijke bakkerij in het hart van de stad. De lunch kan, afhankelijk van de beschikbaarheid van locaties varieren, maar dit kan bijvoorbeeld zijn: vier petit pains met jam en boter, boerenkaas, gruyère en scharrelham, een croissant of brioche; vers fruit, koffie of thee en vers geperste jus d'orange.

12.30 – 14.00 uur: Wandelexcursie Hierna wordt u opgehaald door uw gidsen voor een wandelexcursie kris kras door de stad.

14.15 – 15.15 uur: rondvaart door de 17e eeuwse grachtengordel Na de excursie stapt u aan boord van een gezellige rondvaartboot voor een rondvaart van een uur. De rondvaart komt langs alle belangrijke high - lights van de stad. Tijdens de vaartocht ziet u weer heel andere dingen dan tijdens de wandelexcursie!*

15.15 – 18.00 uur: vrije tijd of (tegen meerprijs) extra programma onderdeel Hierna heeft u voldoende achtergrondinformatie om op eigen gelegenheid de stad te verkennen. We vertellen u met alle plezier waar u leuk kunt winkelen of hoe u naar de belangrijkste musea komt. Maar misschien wilt u ook wel gewoon genieten van de gezellige cafeetjes en terrassen; we wijzen u graag de weg!

Wilt u na het arrangement gezamenlijk dineren? Kijk bij culinair naar onze restaurantsuggesties.

De bovenstaande aanvangstijden zijn een indicatie: u geeft zelf aan hoe laat u het programma wilt starten!

* U vaart met een rondvaartboot die voor uw besloten groep is gereserveerd, u krijgt uitleg via de geluidsinstallatie. Tegen meerprijs kunt u een privé gids en/of catering aan boord boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Details

Tarief €57,50 per persoon exclusief 21% btw inclusief lunch, rondvaart, wandelexcursie, organisatie en boekingskosten.
Groepsgrootte Vanaf 25 personen.
Vertrekplaats Het programma speelt zich af in het centrum van Amsterdam. Bij reservering ontvangt u een gedetailleerde beschrijving van de diverse locaties.
Vertrektijd de hele week , aanvangstijden in overleg
Tijdsduur 4 - 4,5 uur (inclusief lunch)
Bijzonderheden Wilt u na het arrangement gezamenlijk dineren? Kijk bij culinair naar onze restaurantsuggesties.
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)