Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Gids Amsterdam

  • Zoekt u een privé gids in Amsterdam? Om de stad te ontdekken tijdens een verrassende stadswandeling, fietstocht of vaartocht? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Local Experts is opgericht in 2003. Wij verzorgen dus al 17 jaar boeiende programma's met bevlogen professionele stadsgidsen.

Sinds de komst van de platformeconomie worden er zoveel gidsdiensten aangeboden dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Omdat ons beroep niet beschermd is kan in principe iedereen zich gids noemen. Zoals ook iedereen die hier 3 maanden woont zich 'local' kan noemen. Eeeuh?

Hoe weet u nu wél of u met een deskundige gids op stap gaat? Iemand die goed en boeiend kan vertellen. Die op een leuke manier met veel verschillende soorten mensen om weet te gaan. Die de gewenste voertaal écht goed spreekt. Die niet met een gortdroog verhaal, plattitudes of onzin aan komt. Die, op basis van ruime ervaring, binnen de eerste paar minuten weet aan te voelen wat de juiste toon is voor uw groep. En waar je ook nog mee kan lachen?

Gids van Local Experts Amsterdam met groep

De gidsen in ons team zijn stuk voor stuk mensen die hier al vele jaren wonen of die hier geboren zijn. Iedereen heeft tenminste 10 jaar ervaring in de begeleiding van groepen. Verder functioneert iedereen op hbo of academisch niveau. Ook onze talen spreken we op hoog niveau. Logisch toch?

Als u bij ons boekt zullen we u altijd vragen om een kleine beschrijving van uw groepsprofiel en uw interesses. Zó kunnen we de gids zoeken die het beste aansluit bij uw groep!

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan uitjes in Amsterdam die u met onze privé gidsen kunt boeken.

Wilt u gratis advies, een vrijblijvende offerte of een beschikbaarheidscheck? Dat kan natuurlijk ook!

Ja, ik wil graag vrijblijvend meer informatie!