Geniet van Amsterdam in de winter tijdens een Arrangement De Verborgen Stad!

Share!
 • E-mail deze tour naar een vriend!
 • Print deze tour!
 • NuJij
 • Google
 • Digg
 • del.icio.us
 • Technorati
 • Facebook
 • eKudos
 • Slashdot
 • TwitThis

Architectuurvaart De Nieuwe Stad

Architectuurvaart De Nieuwe Stad

Amsterdam heeft haar gezicht aan het water terug! Deze architectuurvaart voert langs de nieuwste ontwikkelingen aan de IJoevers en het Oostelijk Havengebied. Nu de IJoevers in korte tijd een spectaculaire transformatie hebben ondergaan, ontdekt ook de Amsterdammer dat er leven is aan het IJ!

Nu al is er een schat aan oude en nieuwe architectuur van vele verschillende architecten te bewonderen. Een mix van wonen, werken en recreatie op de NDSM (Noord), de Houthavens, Westelijke Eilanden, Oosterdok en Oostelijk Havengebied. 

We varen langs karakteristieke projecten zoals de Silodam met de graansilo’s, het containergebouw van MVRDV en grote bouwblokken met klinkende namen als La Grande Cour en Westerkaap op het Westerdokseiland. En dan voorbij het Centraal Station naar het Oosterdok, met o.a. de Openbare Bibliotheek van Jo Coenen en het prachtige Scheepvaarthuis in Amsterdamse School stijl. Via de Oostelijke Handelskade met op de kop Het Muziekgebouw aan het IJ en de pakhuisprojecten naar uiteindelijk Java en KNSM eiland in het Oostelijk Havengebied.

Deze architectuurvaart langs nieuwe stukken bruisend Amsterdam is een absolute aanrader voor iedere liefhebber van architectuur en de stad. Een spectaculaire belevenis met de haven in zicht, het water alom en prachtige uitzichten over het IJ!Informatie

Reserveren

Reserveren / Offerte

 •  + 
 • * Verplichte velden

Informatie-aanvraag

 • * Verplichte velden

Samenvatting Architectuurvaart De Nieuwe Stad

Tijdsduur vanaf 1,5 uur, af en aan omgeving CS Amsterdam
Tarief Vanaf €36,00 pp excl.6% btw. inclusief drankjes (bier, wijn, fris) aan boord. Tarieven afhankelijk van verdere catering aan boord. Voor historische schepen gelden andere tarieven en voorwaarden. Vraag naar onze informatiefolders.
Groepsgrootte Genoemde tarieven gelden voor besloten groepen vanaf 20 personen.
Vertrektijd Alle dagen van de week, aanvangstijden in overleg
Vertrekplaats De vaart vertrekt en eindigt in de omgeving van CS Amsterdam. Andere vertreklocaties zijn mogelijk tegen de meerkosten.
Talen gidsen Beschikbare voertaal: Nederlands of Engels.
Bijzonderheden De vaartocht De Nieuwe Stad is mogelijk op een rondvaartboot of op een historisch schip. We sturen u graag meer informatie over de tarieven en mogelijkheden.

Contact gegevens

Local Experts Adam

Postbus 90374
1006 BJ Amsterdam

Tel +31 20 4085100
Fax +31 20 4085101

KVK 34.18.41.93

Overzicht Vaartochten in Amsterdam

Extra's

Amsterdam Hotels

Amsterdam Tours

vvvLocal Experts A'dam is offical partner van VVV- ATCB Amsterdam.

Amsterdam Tags

amsterdam tourguide amsterdam wandelen amsterdamse uitjes architectuur amsterdam rondleiding architectuur vaart arrangement bedrijfsuitje amsterdam bezoek amsterdam boottochten amsterdamse grachten dagje amsterdam dagje uit amsterdam excursie met gids fietsen amsterdam fietstochten amsterdam fietstour amsterdam galerie tour geschiedenis amsterdam gids amsterdam i amsterdam jordaan amsterdam likeurproeverij moderne architectuur prive rondvaart amsterdam restaurants rondleiding amsterdam rondleiding individuelen rondleiding jordaan rondvaart amsterdam rondvaartboot rosse buurt salonboot scholierentour sightseeing amsterdam stadswandeling amsterdam uitje amsterdam vaartocht verborgen stad wallen amsterdam wandeltocht jordaan