Geniet van Amsterdam in de winter tijdens een Arrangement De Verborgen Stad!

FAQ

Kan ik ook reserveren voor minder dan 10 personen?
Ja dat kan, u betaalt dan de minimale groepsprijs. Bij gewone rondleidingen is dit meestal 105,- plus 21% btw (127,05). Bij ieder programma staat wat de minimale groepsprijs is voor alle besloten groepen t/m 10 personen. U bepaalt uw eigen aanvangstijd en heeft uw prive gids.
Waarom betaal ik per persoon en niet per gids voor de hele groep?
Als u een rondleiding boekt betaalt u niet alleen het salaris van de gids. In de organisatie van rondleidingen en arrangementen hebben wij te maken met vele andere kosten. Denk daarbij aan: kantoorpersoneel, kantoorkosten, boekhouder, webmaster, advertentiekosten enz.In het bedrag dat u per persoon betaalt zijn ook deze kosten meegenomen.

Ik ben particulier, moet ik dan btw betalen?
De BTW is een omzetbelasting die wij aan u moeten berekenen bovenop het bedrag dat wij voor onze diensten vragen. De belastingdienst maakt hierin geen onderscheidt tussen bedrijven en particulieren. De omzetbelasting moeten wij direct uitbetalen aan de Belastingdienst. Voor excursies en arrangementen geldt een BTW tarief van 21%.
Hoe bereken ik zelf de BTW over een arrangement?
Meestal geldt een BTW tarief van 21%. Neem het excursiebedrag gedeeld door 100 en vermenigvuldig dit met 21.
Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Dat hangt er vanaf wanneer u op stap wilt. Is dat op een vrijdag of zaterdag, dan kunt u het best zo vroeg mogelijk reserveren of een vrijblijvende optie plaatsen. Aan het begin van de week is er meer ruimte.
Wat kost het om te annuleren?
Hiervoor gelden onze algemene voorwaarden. We verzoeken u om een annulering altijd zo snel mogelijk aan ons door te geven.
Hebben jullie vaste aanvangstijden?
Nee, u geeft altijd uw eigen aanvangstijd aan. Alleen bij de individuele wandelingen in de Jordaan, Rosse Buurt (op zaterdagen) of de historiche wandelexcursie op zondag geldt een vaste aanvangstijd. Reserveren is echter wel noodzakelijk. Bij onze excursie-beschrijvingen staat vanaf en tot hoe laat de programma's van start kunnen gaan.
Tot hoever vooraf mag ik het aantal deelnemers wijzigen?
Tot aan een week vooraf kunt u over het algemeen nog kleine wijzigingen aanbrengen in het aantal personen(tot 10% van het oorspronkelijke aantal deelnemers)
Hoe gaat de betaling?
Wij werken voornamelijk op factuurbasis. Facturen sturen wij vooraf. U kunt bij ons niet met creditcard betalen. Contante betalingen geschieden op de dag zelf.
Waar kunnen we het goedkoopst of het best parkeren?
Kijk hiervoor de op de site van de gemeente Amsterdam: www.bereikbaar.amsterdam.nl
Weten jullie ook een leuk restaurantje?
Natuurlijk, onder Culinair op deze site vind u een uitgebreid overzicht van restaurantsuggesties. Kijk ook naar onze dinerarrangementen!
In welke talen verzorgen jullie rondleidingen?
Al onze programma’s zijn mogelijk in Nederlands, Engels, Duits, Frans* en Spaans*(*m.u.v. Oostelijk Havengebied)
Wat berekenen jullie voor maatwerk?
Voor het organiseren en samenstellen van programma's op maat, berekenen wij 20% organisatiekosten over het totaalbedrag, met een minimum van €75,00,-excl. 21% btw per samengesteld arrangement op maat. Maatwerkprogramma's kunnen wij enkel samenstellen voor groepen vanaf 20 personen.
Kunt u mij meer informatie over de mogelijkheden toesturen?
Natuurlijk! Gebruik het reserverings/info-formulier
of mail uw vraag naar info@local-experts.com.
Binnen 48 uur heeft u antwoord.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen:
020 - 4085100

Of faxen naar
020 - 4085101

Contact gegevens

Local Experts Adam

Postbus 90374
1006 BJ Amsterdam

Tel +31 20 4085100
Fax +31 20 4085101

KVK 34.18.41.93

Extra's

Amsterdam Hotels

Amsterdam Tours

vvvLocal Experts A'dam is offical partner van VVV- ATCB Amsterdam.

Amsterdam Tags

amsterdam tourguide amsterdam wandelen amsterdamse uitjes architectuur amsterdam rondleiding architectuur vaart arrangement bedrijfsuitje amsterdam bezoek amsterdam boottochten amsterdamse grachten dagje amsterdam dagje uit amsterdam excursie met gids fietsen amsterdam fietstochten amsterdam fietstour amsterdam galerie tour geschiedenis amsterdam gids amsterdam i amsterdam jordaan amsterdam likeurproeverij moderne architectuur prive rondvaart amsterdam restaurants rondleiding amsterdam rondleiding individuelen rondleiding jordaan rondvaart amsterdam rondvaartboot rosse buurt salonboot scholierentour sightseeing amsterdam stadswandeling amsterdam uitje amsterdam vaartocht verborgen stad wallen amsterdam wandeltocht jordaan