Geniet van Amsterdam in de winter tijdens een Arrangement De Verborgen Stad!

Fietstocht Amsterdam Off-track

In november heeft ons schoolteam een weekendje naar Amsterdam georganiseerd met zo'n 20 (Vlaamse) leerkrachten. Zowel voor Off-track (fietstocht) als hofjes van de Jordaan hebben we beroep gedaan op deze Local Experts. 2 verschillende gidsen, maar ze zijn allebei zeer goed meegevallen. Ze zijn erg flexibel geweest aan onze noden (we willen dit wel, dit niet, ook ietsje drinken onderweg,...) en zelfs nog meer dan een half uurtje nagebleven om ons te helpen met tips voor restaurantjes en bezienswaardigheden. De off-track-fietstocht was echt wel eens een iets anders dan het centrum, waar we ondertussen wel al een goed beeld van hadden.
Nogmaals bedankt LEA

Poortjeswandeling

Gisteren heeft gids Stella ons op sleeptouw genomen door de binnenstad van Amsterdam om ons te vertellen over de vele poorten die de stad rijk is. Een verrassende ervaring.

Amsterdam kris-kras

Gisteren een ontzettend leuke toer gehad met gids Wybe. We hebben er ontzettend van genoten en speciaal dank aan Wybe die het voor ons (incl. kids) zo bijzonder heeft gemaakt!

gr. Patricia

Architectuurfietstocht 'Langs het IJ'

We hebben afgelopen zondag een super leuke fietstocht langs het IJ gedaan onder leiding van gids Stella. Een minder bekend stukje van Amsterdam voor ons. De tour was informatief, interessant en gezellig. Erg leuk om de nieuwe ontwikkelingen en architectuur uitgelegd te krijgen. De stad gaat zoveel meer leven. Het was prachtig weer en om dan lekker langs het water te fietsen en een mix van nieuwe als oude bouw te zien was fantastisch. Mooie en onontdekte stukjes van Amsterdam.

Bedankt!

Hofjes in de Jordaan

Ontzettend bedankt voor de geweldig leuke, relaxte en zonnige rondleiding!!
Een echte aanrader!

Veel groeten,

Geheimen van de Rosse Buurt

De Rosse Buurt
Op zaterdag 19 januari 2008, hebben wij als vriendengroep GENOTEN van de tour door de Rosse Buurt. Onze gids Stella heeft ons 2 uur lang aangenaam vermaakt met informatie tijdens de rondleiding, zeer informatief en met humor. Iedereen heeft een leuke middag gehad mede ook te danken aan Stella. Voor iedereen een aanrader om dit een keer mee te maken. Ondanks het mindere weer zeker een zeer geslaagde dag.

De Verborgen Stad

Aangenaam verrast door een mooie middag op een enthousiaste manier door deze warme buurt. Iedereen was verrukt en verbaasd over alle boeiende informatie die ze ons vertelde. De boottocht was "Paradijselijk..." en de lichtjes van de stad magisch. Een echte aanrader!

De Verborgen Stad

Ben erg heel erg tevreden, iedereen vond het een erg leuke tour met en een leuke gids die veel weet.Zelfs voor mensen die in Amsterdam wonen valt er nog genoeg te zien op deze tour wat zij niet kennen.De boottocht was erg leuk, een mooie salonboot met sfeerverlichting en een lekker hollands likeurtje. De stemming zat er goed in. Ook de tour zat goed in elkaar: eerst lopen en daarna varen.
Wij hebben ook geluk gehad met het weer, het was droog toen wij wandelden. Kan deze tour echt aanbevelen en zal dat ook zeker doen aan collega's van andere afdelingen.
grtn,

De Verborgen Stad

dag dames van local experts amsterdam

Wij willen jullie nog even bedanken voor de organisatie op zo'n korte termijn van ons boottripje. Het bootje was beeldschoon ,de kapitein en de gastvrouw bizonder aardig, en de drankjes heerlijk. Wij houden jullie voor een volgend keer in gedachten.

mart en miep breebaart

Geheimen van de Rosse Buurt

Wij hebben op zaterdag 3 november een wallentocht geboekt, die begon om 12 u tot ongeveer 14 u. Er waren gemengde gedachtes omdat niet iedereen van cultuur hield maar toen de gids eenmaal begon was iedereen zeer geboeid door het verhaal. Iedereen vond het zeer interessant en werd ook heel leuk gebracht door de gids. Al met al een geslaagde rondleiding!

Dinerarrangementen

Weekend van 17 en 18 maart

Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam,

nogmaals hartelijk dank,

Local Experts Amsterdam

Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden.

Het Oostelijk Havengebied

Nogmaals hartelijk dank voor de ontzettend leuke en kundige begeleiding tijdens de rondvaart gisteren! Ook de leden van de bewonerscommissies hebben een fantastische middag gehad en waren er zeer over te spreken. Gegroet Dhr. Kloost

Architectuur in het Oostelijk Havengebied

Rondleiding KNSM eiland, Java eiland, Borneo en Sporenburg
Wij hebben gisteren met veel plezier aan jullie architectuur en stedenbouwexcursie langs Java, KNSM-eiland, Sporenburg en Borneo deelgenomen.

Onze groep - 14 medewerkers van Stadswerk Gemeente Sneek (afdeling Ontwikkeling en Realisatie) bestaande uit architecten, stedenbouwkundigen, verkeerskundigen en weg- en waterbouwkundig ingenieurs - heeft zowel een leerzame middag als een gezellige middag gehad.

We kunnen ons voorstellen dat deze excursie niet alleen aantrekkelijk is voor deskundigen, maar dat dit eigenlijk voor iedereen de moeite waard is.

We komen dan ook zeker een keer terug met familie, vrienden of kennissen en maken dan weer graag gebruik van jullie diensten! Met vriendelijk groet, ook namens mijn 13 collega s, Tonny Douma

Mooier dan Venetie...

Mooier dan Venetie...
De Volkskrant – nov 2003

Het is een echte rondvaart, maar dan met een klein bootje dat tuft door het oudste deel van Amsterdam. Het manouvreert door passages die onneembaar zijn voor de grote boten.(...) Ronduit spectaculair is het uizicht zodra de boot vanuit de Raamgracht, onneembaar voor een normale rondvaartboot, onder een smal en laag bruggetje de Groenburgwal opdraait.(....)

Zelfs de enkele ras-Amsterdamse dame aan boord geniet en moet na lang aandringen erkennen dat de gids van bureau Local Experts meer van de stad weet dan zij.(...) Het moet raar lopen willen ze geen succes krijgen met De Verborgen Stad Amsterdam.

Dinerarrangementen


Hallo, Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de super avond die we hebben gehad!!!! Het eten was zeeer goed en de excursie was super!!! Wat een leuke toffe vent die Roel, hij heeft ons echt de hele avond bezig gehouden, tot we naar de trein gingen!!!! Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere personen. Groeten van ons allemaal en een dikke kus aan Roel. Ingrid.

Dinerarrangementen

De reacties van de deelnemers waren eensluidend; ze vonden het allemaal erg leuk. Er waren nogal wat collega's en ambtenaren in het gezelschap die eerder een excursie naar het Oostelijk Havengebied hadden gehad. Met name deze mensen reageerden op een enthousiaste manier. Zij vonden vooral de wijze waarop jullie tekst en uitleg gaven heel erg onderhoudend. Dit vind ik een groot compliment! Na de boottocht hebben we in de Haven van Texel gegeten. We hebben lekker gezeten en prima gegeten. Precies goed voor deze groep! Zelfs mijn directeur complimenteerde mij met de gemaakte keuzes! Dat maak ik niet vaak mee, dus ik denk met plezier terug aan 20 mei! Bedankt en misschien tot nog eens.......... Mw. Meinders (mei 2006)

De Verborgen Stad

Bedankt voor julie briefje. We hebben het erg naar onze zin gehad! Jullie hebben er een ontzettend leuke dag van gemaakt.

Roel wist precies de juiste toon te treffen en zijn overduidelijke belangstelling voor en kennis van (de geschiedenis van) de stad zijn een werkelijke verademing vergeleken met de gemiddelde gids.

Wat dat betreft is dit uitstapje zo anders dan een standaard rondvaart: precies wat we ervan hadden gehoopt! Niet voor niets heeft Roel een pak visitekaartjes mogen uitdelen. We zullen zelf ook nog maar eens een aanleiding verzinnen om van jullie aanbod gebruik te kunnen maken! Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet, Theo van Zwet

De Verborgen Stad

We hebben enorm genoten van jullie vaar- en wandelprogramma de Verborgen Stad. Al uit het telefonisch contact bleek dat jullie enthousiast meedenken en dat jullie je verdiepen in de groep.

Het CMC-Centrum voor Merk en Communicatie- (recente samenwerking van drie bedrijven: BVA (bond van adverteerders), VEA (vereniging van reclame-adviesbureaus) en GVR (genootschap voor reclame) had integratie als doel van dit bedrijfsuitje. In eerste instantie vonden we het daarom jammer dat we niet op een boot konden maar verdeeld werden over twee kleine boten. Achteraf was dat echter juist heel erg goed! De twee kleine groepjes van 8 personen kwamen zo nog intiemer met elkaar in contact en we konden nu ook in de kleine, knusse bootjes de meest onmogelijke bochten maken tijdens de rondvaart. Echt spectaculair.

Tijdens de wandeling kwam de groep weer samen en beide boten waren erg enthousiast over de enthousiaste begeleiding en kundige uitleg. Zelfs onze twee eigenwijze oer Amsterdamse dames hebben genoten en veel opgestoken. Ook de wandeling (ondanks de regen)was top. Toen het met bakken uit de hemel viel hebben we in een gezellig cafe op de Zeedijk een borrel gedronken. De tip om aansluitend in de Haven van Texel te gaan eten was goed ingeschat. Goed en ongecompliceerd eten en veel "integratie"! Jessica en Stella, bedankt voor het leuke arrangement en jullie betrokken en enthousiaste begeleiding. Jullie gaan hier zeker nog veel succes mee krijgen en wij komen graag een keer bij jullie terug. Tot snel! Helen Faasse, namens het CMC
(sept 2004)

Goed bestede dag

We (een vriendengroep van 4 mannen en 6 vrouwen) hebben gebruik gemaakt van verschillende diensten van Local Experts. We zijn begonnen om onder leiding van een gids een fietstocht door de Jordaan te maken. We hadden lekker weer wat het fietsen toch een stuk aangenamer maakte. Vervolgens hebben we onze tijd zelf ingedeeld, waarbij de vrouwen voor een andere tijdsbesteding kozen dan de mannen. Daarna hebben we gegeten (onderdeel van het arrangement) waarna gids Pim ons ophaalde voor een WallenWandeling. Vooral de vrouwen vonden dit leuk omdat ze door de rondleiding op plaatsen in de Rosse Buurt kwamen waar ze normaal gesproken op eigen houtje niet snel zouden komen. Kortom: een geweldige dag gehad, mede door de goede organisatie en de (humorgevoelige) gidsen.

Local Experts Amsterdam

Hallo mevrouw Meentzen,

Ik wil u hartelijk bedanken voor de organisatie van het arrangement. We vonden het allen heel erg leuk. Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gezind maar dat heeft de sfeer niet beïnvloed.

Met vriendelijke groet,

Geheimen van de Rosse Buurt

Goede morgen Jessica,

Zoals je misschien al van onze gids gehoord hebt, hebben wij een zeer interessante, maar ook erg leuke avond in Amsterdam gehad vorige week! Na een drankje en hapje zijn we gaan lopen en de gids had veel interesante verhalen en details te vertellen. Daarna hebben we heerlijk gegeten. Iedereen was zeer enthousiast en ik heb van de hele groep alleen maar positieve verhalen gehoord. Bedankt hiervoor!!!!
Ik heb jullie naam dan ook binnen ons bedrijf genoemd en zal dat ook blijven doen. Nogmaals bedankt en met vriendelijke groeten, Gea Schuiling
(juni 2004)

Reacties

Wij vinden het leuk en belangrijk om te horen hoe uw uitstapje met Local Experts is bevallen! Stuur eventueel een foto mee.

  • * Verplichte velden

Contact gegevens

Local Experts Adam

Postbus 90374
1006 BJ Amsterdam

Tel +31 20 4085100
Fax +31 20 4085101

KVK 34.18.41.93

Extra's

Amsterdam Hotels

Amsterdam Tours

vvvLocal Experts A'dam is offical partner van VVV- ATCB Amsterdam.

Amsterdam Tags

amsterdam tourguide amsterdam wandelen amsterdamse uitjes architectuur amsterdam rondleiding architectuur vaart arrangement bedrijfsuitje amsterdam bezoek amsterdam boottochten amsterdamse grachten dagje amsterdam dagje uit amsterdam excursie met gids fietsen amsterdam fietstochten amsterdam fietstour amsterdam galerie tour geschiedenis amsterdam gids amsterdam i amsterdam jordaan amsterdam likeurproeverij moderne architectuur prive rondvaart amsterdam restaurants rondleiding amsterdam rondleiding individuelen rondleiding jordaan rondvaart amsterdam rondvaartboot rosse buurt salonboot scholierentour sightseeing amsterdam stadswandeling amsterdam uitje amsterdam vaartocht verborgen stad wallen amsterdam wandeltocht jordaan