Geniet van Amsterdam in de winter tijdens een Arrangement De Verborgen Stad!

Fietsen in Amsterdam

Op de fiets door Amsterdam! Voor wie wil fietsen in Amsterdam organiseren we een scala originele fietstochten door de kleurrijke wijken van de stad. Hieronder vind u een paar suggesties, maar natuurlijk kunt u in overleg met uw gids ook uw eigen fietsroute op maat samenstellen.

Tarieven vanaf 10,50 p.p. plus 6,50 fietshuur excl. btw

Fietsen in Amsterdam - Surprising Amsterdam

Surprising Amsterdam

Onze fietstocht Surprising Amsterdam is bij uitstek geschikt voor iedereen die in korte tijd veel wil zien en een perfecte manier om een dagje Amsterdam te beginnen. Wilt u extra aandacht voor een bepaald deel van de stad? Geen probleem, we kunnen alle kanten op!

lees meer Link Fietsen in Amsterdam - Surprising Amsterdam

Fietsen in Amsterdam - Fietstocht Oostelijk Havengebied

Fietstocht Oostelijk Havengebied

Het eerste deel van de fietstocht voert langs de Passengers Terminal en het Muziekgebouw en onder het oude koelhuis ‘De Zwijger’ door. Vanaf de Jan Schaeferbrug hebben we een prachtig uitzicht over het gebied dat de komende jaren veel culturele activiteiten naar zich toe zal trekken.

lees meer Link Fietsen in Amsterdam - Fietstocht Oostelijk Havengebied

Fietsen in Amsterdam - Fietstocht Amsterdam Off-track

Fietstocht Amsterdam Off-track

Bent u benieuwd naar de wat onbekendere gebieden van Amsterdam, buiten de grachtengordel en de bekendere wijken om? Dan is de fietsexcursie 'Amsterdam off-track' iets voor u.

lees meer Link Fietsen in Amsterdam - Fietstocht Amsterdam Off-track

Fietsen in Amsterdam - Fietstocht 'Langs het IJ'

Fietstocht 'Langs het IJ'

Amsterdam krijgt haar gezicht aan het water terug! We fietsen langs de Zuidelijke IJoever naar het westen en zien de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, cultuur en bedrijvigheid. Ook Noord is in zicht want de fietstocht leidt naar schitterende uitzichtpunten over het IJ.

lees meer Link Fietsen in Amsterdam - Fietstocht 'Langs het IJ'

Fietsen in Amsterdam - Fietstocht Gouden Reaal en de Jordaan

Fietstocht Gouden Reaal en de Jordaan

De Jordaan en de Westelijke Eilanden, ze horen bij elkaar, alsof het familie is. Aangelegd in de 17e eeuw voor ambachtslieden en scheepslui, later verpauperd en verkrot, behoren ze inmiddels tot de pareltjes en meest geliefde buurten van Amsterdam!

lees meer Link Fietsen in Amsterdam - Fietstocht Gouden Reaal en de Jordaan

Fietsen in Amsterdam - Amsterdam Noord en NDSM

Amsterdam Noord en NDSM

Ooit gebruikte de stad de landpunt aan de overkant van het IJ als galgenveld en werd de oever ingepolderd voor landbouw. Later was er veel bedrijvigheid op de scheepswerven van o.a. de NDSM en in fabrieken. Nu is Noord toe aan een derde leven!

lees meer Link Fietsen in Amsterdam - Amsterdam Noord en NDSM

Contact gegevens

Local Experts Adam

Postbus 90374
1006 BJ Amsterdam

Tel +31 20 4085100
Fax +31 20 4085101

KVK 34.18.41.93

Overzicht Fietsen in Amsterdam

Extra's

Amsterdam Hotels

Amsterdam Tours

vvvLocal Experts A'dam is offical partner van VVV- ATCB Amsterdam.

Amsterdam Tags

amsterdam tourguide amsterdam wandelen amsterdamse uitjes architectuur amsterdam rondleiding architectuur vaart arrangement bedrijfsuitje amsterdam bezoek amsterdam boottochten amsterdamse grachten dagje amsterdam dagje uit amsterdam excursie met gids fietsen amsterdam fietstochten amsterdam fietstour amsterdam galerie tour geschiedenis amsterdam gids amsterdam i amsterdam jordaan amsterdam likeurproeverij moderne architectuur prive rondvaart amsterdam restaurants rondleiding amsterdam rondleiding individuelen rondleiding jordaan rondvaart amsterdam rondvaartboot rosse buurt salonboot scholierentour sightseeing amsterdam stadswandeling amsterdam uitje amsterdam vaartocht verborgen stad wallen amsterdam wandeltocht jordaan