Geniet van Amsterdam in de winter tijdens een Arrangement De Verborgen Stad!

Rondleidingen Amsterdam

Ga eens op stap in Amsterdam met onze local experts tijdens een stadswandeling, rondleiding of fietstocht. Als geen ander kennen onze Amsterdamse gidsen de leuke adressen, verrassende plekken en verhalen. U bent dus in goede handen!

Vanaf 10,50 per persoon excl. 21% btw. Groepjes t/m 10 personen kunnen reserveren tegen de minimale groepsprijs. Kortingstarieven zijn afhankelijk van uw groepsgrootte, vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Rondleidingen Amsterdam - Amsterdam Welcome Tour

Amsterdam Welcome Tour

De Amsterdam Welcome tour is een rondleiding waarin we (uw buitenlandse) bezoekers van de stad een uitstekende eerste kennismaking geven. Zo gaan we bijvoorbeeld in op de ontstaansgeschiedenis van Amsterdam maar ook op de nieuwste ontwikkelingen in de stad.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Amsterdam Welcome Tour

Rondleidingen Amsterdam - Hofjes in de Jordaan

Hofjes in de Jordaan

Hoezeer de oude Jordaan ook veranderd is, tot op de dag van vandaag zult u in deze wijk een bijzondere charme ervaren! Deze mooie rondleiding voert langs pittoreske grachten en verborgen hofjes....

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Hofjes in de Jordaan

Rondleidingen Amsterdam - De Rosse Buurt en oud Amsterdam

De Rosse Buurt en oud Amsterdam

Wie bij de Wallen alleen aan prostitutie denkt, doet het oude hart van Amsterdam tekort. Het Wallengebied is in hoog tempo van karakter aan het veranderen; er is bijna geen andere buurt te bedenken waar je zoveel extreme tegenstellingen vindt. Ga eens met ons op stap en ontdek alles over....

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - De Rosse Buurt en oud Amsterdam

Rondleidingen Amsterdam - Individuelen rondleidingen

Individuelen rondleidingen

Voor mensen die willen aansluiten bij een rondleiding door Amsterdam hebben we op zaterdag en zondag speciale tours. Deze rondleidingen starten op een vast tijdstip. De voertaal is Nederlands. U kunt reserveren via email: info@local-experts.com.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Individuelen rondleidingen

Rondleidingen Amsterdam - Amsterdam kris-kras

Amsterdam kris-kras

Wilt u van A naar B in Amsterdam maar geen gebruik maken van taxi’s, de tram of boot? Heeft u zelf al een bepaalde begin- en eindlocatie voor een rondleiding in gedachten? Dan maken wij graag een stadswandeling op maat voor u!

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Amsterdam kris-kras

Rondleidingen Amsterdam - Scholierentour

Scholierentour

In samenspraak met vele schoolgroepen hebben we voor scholieren een leuke en afwisselende tour ontwikkeld door de bruisende historische binnenstad van Amsterdam.Tijdens deze rondleiding combineren we geschiedenis en actualiteiten van Amsterdam met thema's die interressant zijn voor een jong publiek.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Scholierentour

Rondleidingen Amsterdam - Poortjeswandeling

Poortjeswandeling

Laat u verrassen! Tijdens deze bijzondere rondleiding door amsterdam volgen we een lint van 16e en 17e eeuwse poortjes dat zich door het oude hart van de stad heen slingert. Midden in de drukke stad leiden de poortjes naar onverwachte plekken....

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Poortjeswandeling

Rondleidingen Amsterdam - Het Oostelijk Havengebied

Het Oostelijk Havengebied

Bekijk eens een heel ander deel van Amsterdam en geniet in Het Oostelijk Havengebied van de prachtige uitzichten en moderne architectuur op KNSM eiland, Java eiland, Borneo en Sporenburg.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Het Oostelijk Havengebied

Rondleidingen Amsterdam - Westerdok -  Westelijke Eilanden - Silodam

Westerdok - Westelijke Eilanden - Silodam

De wandelexcursie 'Westerdok, Silodam en Westelijke eilanden' voert langs rijtjes prachtig gerestaureerde pakhuizen op Bickers- Prinsen- en Realeneiland, over charmante houten ophaalbruggetjes en langs voormalige scheepswerfjes, woonboten en binnenvaartschepen.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Westerdok -  Westelijke Eilanden - Silodam

Rondleidingen Amsterdam - Oosterdok!

Oosterdok!

Het Oosterdok is van oudsher een bedrijvig stukje Amsterdam! Heel vroeger was het een zeehaven met scheepswerven en loodsen, later waren er rangeerterreinen en het hoofdpostkantoor van de PTT. Tegenwoordig is het Oosterdok, als bruisende nieuwe stadskern, het ontdekken meer dan waard!

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Oosterdok!

Rondleidingen Amsterdam - Galerie tour ArtAbout

Galerie tour ArtAbout

Wel eens nieuwsgierig naar hedendaagse kunst, maar je weet niet waar je moet beginnen? ArtAbout neemt je mee langs de galeries die er in Amsterdam toe doen en geeft een frisse update van wat er speelt op het gebied van hedendaagse kunst.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Galerie tour ArtAbout

Rondleidingen Amsterdam - Surprising Amsterdam

Surprising Amsterdam

Onze fietstocht Surprising Amsterdam is bij uitstek geschikt voor iedereen die in korte tijd veel wil zien en een perfecte manier om een dagje Amsterdam te beginnen. Wilt u extra aandacht voor een bepaald deel van de stad? Geen probleem, we kunnen alle kanten op!

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Surprising Amsterdam

Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht Oostelijk Havengebied

Fietstocht Oostelijk Havengebied

Het eerste deel van de fietstocht voert langs de Passengers Terminal en het Muziekgebouw en onder het oude koelhuis ‘De Zwijger’ door. Vanaf de Jan Schaeferbrug hebben we een prachtig uitzicht over het gebied dat de komende jaren veel culturele activiteiten naar zich toe zal trekken.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht Oostelijk Havengebied

Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht Amsterdam Off-track

Fietstocht Amsterdam Off-track

Bent u benieuwd naar de wat onbekendere gebieden van Amsterdam, buiten de grachtengordel en de bekendere wijken om? Dan is de fietsexcursie 'Amsterdam off-track' iets voor u.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht Amsterdam Off-track

Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht 'Langs het IJ'

Fietstocht 'Langs het IJ'

Amsterdam krijgt haar gezicht aan het water terug! We fietsen langs de Zuidelijke IJoever naar het westen en zien de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, cultuur en bedrijvigheid. Ook Noord is in zicht want de fietstocht leidt naar schitterende uitzichtpunten over het IJ.

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht 'Langs het IJ'

Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht Gouden Reaal en de Jordaan

Fietstocht Gouden Reaal en de Jordaan

De Jordaan en de Westelijke Eilanden, ze horen bij elkaar, alsof het familie is. Aangelegd in de 17e eeuw voor ambachtslieden en scheepslui, later verpauperd en verkrot, behoren ze inmiddels tot de pareltjes en meest geliefde buurten van Amsterdam!

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Fietstocht Gouden Reaal en de Jordaan

Rondleidingen Amsterdam - Amsterdam Noord en NDSM

Amsterdam Noord en NDSM

Ooit gebruikte de stad de landpunt aan de overkant van het IJ als galgenveld en werd de oever ingepolderd voor landbouw. Later was er veel bedrijvigheid op de scheepswerven van o.a. de NDSM en in fabrieken. Nu is Noord toe aan een derde leven!

lees meer Link Rondleidingen Amsterdam - Amsterdam Noord en NDSM

Contact gegevens

Local Experts Adam

Postbus 90374
1006 BJ Amsterdam

Tel +31 20 4085100
Fax +31 20 4085101

KVK 34.18.41.93

Overzicht Rondleidingen Amsterdam

Extra's

Amsterdam Hotels

Amsterdam Tours

vvvLocal Experts A'dam is offical partner van VVV- ATCB Amsterdam.

Amsterdam Tags

amsterdam tourguide amsterdam wandelen amsterdamse uitjes architectuur amsterdam rondleiding architectuur vaart arrangement bedrijfsuitje amsterdam bezoek amsterdam boottochten amsterdamse grachten dagje amsterdam dagje uit amsterdam excursie met gids fietsen amsterdam fietstochten amsterdam fietstour amsterdam galerie tour geschiedenis amsterdam gids amsterdam i amsterdam jordaan amsterdam likeurproeverij moderne architectuur prive rondvaart amsterdam restaurants rondleiding amsterdam rondleiding individuelen rondleiding jordaan rondvaart amsterdam rondvaartboot rosse buurt salonboot scholierentour sightseeing amsterdam stadswandeling amsterdam uitje amsterdam vaartocht verborgen stad wallen amsterdam wandeltocht jordaan